Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Valencia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Malaga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Saragosa es una ciudad histórica en el norte de España. Fue fundada en el siglo XI por los musulmanes. Durante siglos, Saragosa fue una de las ciudades más importantes de España. Hoy en día, es una ciudad turística popular.

29°C

Saragosa

21°C

e enjte

30°C 15°C

21°C

e premte

31°C 13°C

21°C

e shtunë

32°C 15°C

22°C

e diel

31°C 16°C

24°C

e hënë

35°C 16°C

24°C

e martë

31°C 19°C

23°C

e mërkurë

29°C 17°C

25°C

e enjte

32°C 19°C

24°C

e premte

34°C 18°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter