Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid është një qytet në Spanjë, i cili është themeluar në shekullin e tetëmbëdhjetë. Qyteti është i njohur për muzeun e tij të artit, Kullën e Madrilenës, dhe për Pallatin e Zaragozës.

27°C

Madrid

22°C

e enjte

28°C 17°C

23°C

e premte

31°C 16°C

23°C

e shtunë

28°C 18°C

22°C

e diel

28°C 16°C

22°C

e hënë

29°C 17°C

20°C

e martë

25°C 14°C

21°C

e mërkurë

26°C 17°C

23°C

e enjte

29°C 18°C

24°C

e premte

29°C 18°C

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.