Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka is a city located in the southeast of Cyprus. It is the third largest city on the island and has a population of around 73,000 people. The city is known for its beautiful beaches, its Venetian castle, and its many churches.

25°C

Larnaka

21°C

e enjte

24°C 17°C

21°C

e premte

25°C 18°C

22°C

e shtunë

25°C 19°C

22°C

e diel

28°C 20°C

22°C

e hënë

26°C 19°C

23°C

e martë

27°C 19°C

23°C

e mërkurë

26°C 19°C

23°C

e enjte

27°C 19°C

23°C

e premte

25°C 20°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland