Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

21°C

Dubrovnik

19°C

e enjte

22°C 16°C

19°C

e premte

23°C 16°C

19°C

e shtunë

21°C 17°C

19°C

e diel

21°C 17°C

19°C

e hënë

21°C 17°C

20°C

e martë

22°C 17°C

20°C

e mërkurë

22°C 18°C

20°C

e enjte

22°C 18°C

20°C

e premte

22°C 18°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland