Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Milano

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bordo

nga € 14.99 Rezervoni tani

Korfuzi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Birmingham është një qytet në Angli, e cila është themeluar në vitin 1871. Qyteti është i njohur për industrinë e tij të fuqishme dhe për shkollat e tij të larta.

14°C

Birmingham

11°C

e enjte

16°C 7°C

13°C

e premte

18°C 8°C

15°C

e shtunë

23°C 9°C

15°C

e diel

19°C 11°C

16°C

e hënë

21°C 12°C

15°C

e martë

18°C 12°C

14°C

e mërkurë

18°C 10°C

12°C

e enjte

14°C 10°C

13°C

e premte

16°C 9°C

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright