Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona është një qytet i lashtë në Spanjë. Ajo u themelua në vitin 218 p.K. Në fillim, Barcelona ishte një qytet i vogël me pak banorë. Por, me kalimin e kohës, ajo u zgjerua dhe u bë qyteti më i populluar në Spanjë. Sot, Barcelona është qyteti më i madh në Spanjë dhe një nga qytetet më të populluara në Evropë.

25°C

Barcelona

19°C

e enjte

21°C 18°C

19°C

e premte

20°C 18°C

20°C

e shtunë

21°C 19°C

21°C

e diel

22°C 20°C

21°C

e hënë

22°C 19°C

21°C

e martë

22°C 19°C

20°C

e mërkurë

22°C 19°C

21°C

e enjte

23°C 20°C

21°C

e premte

23°C 20°C

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati