Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia es një qytet në Spanjë, i cili është i njohur për historinë e tij të pasur dhe bukurinë e tij natyrore. Qyteti është themeluar në vitin 138 p.K. nga romakët dhe ka qenë një nga qytetet më të rëndësishme të Spanjës. Valencia është gjithashtu një qytet i famshëm për festivalet e tij të kulturës, si dhe për gastronominë e tij të pasur. Valencia is a city in Spain, which is known for its rich history and natural beauty. The city was founded in 138 BC by the Romans and has been one of the most important cities in Spain. Valencia is also famous for its cultural festivals, as well as its rich cuisine.

21°C

Valencia

23°C

e mërkurë

28°C 20°C

22°C

e enjte

25°C 19°C

23°C

e premte

27°C 19°C

23°C

e shtunë

29°C 19°C

23°C

e diel

27°C 20°C

24°C

e hënë

30°C 20°C

24°C

e martë

31°C 20°C

23°C

e mërkurë

27°C 20°C

22°C

e enjte

25°C 20°C

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery