Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Praga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Ibiza është një qytet në ishullin e Ibizës, në Spanjë. Qyteti është i njohur për festat e natës dhe plazhet e bukura. Ibiza është një qytet i vjetër me histori të gjatë.

24°C

Ibiza

19°C

e enjte

20°C 17°C

20°C

e premte

22°C 18°C

20°C

e shtunë

22°C 18°C

20°C

e diel

22°C 18°C

20°C

e hënë

22°C 19°C

20°C

e martë

23°C 18°C

21°C

e mërkurë

22°C 19°C

21°C

e enjte

23°C 19°C

21°C

e premte

23°C 19°C

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.