Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Die Geschichte der Stadt Hamburg ist sehr lang und interessant. Die ersten Siedler kamen vor mehr als 1000 Jahren nach Hamburg. Damals war die Stadt noch ein kleines Dorf. Im Laufe der Zeit entwickelte sich Hamburg zu einer bedeutenden Handelsstadt. Heute ist Hamburg die zweitgrößte Stadt in Deutschland.

22°C

Hamburg

13°C

e enjte

18°C 7°C

12°C

e premte

18°C 6°C

12°C

e shtunë

17°C 6°C

12°C

e diel

20°C 4°C

12°C

e hënë

20°C 6°C

15°C

e martë

22°C 9°C

12°C

e mërkurë

16°C 10°C

14°C

e enjte

21°C 5°C

17°C

e premte

24°C 10°C

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland