Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Madrid

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma është qyteti më i vjetër i botës. Ai është themeluar në shekullin e 8-të para Krishtit. Qyteti është vendosur në bregdetin e Italisë, në jug të vendit. Roma ka qenë qyteti i perandorëve, i papëve dhe i artistëve. Qyteti është i njohur për monumentet e tij të mrekullueshme, si Colosseum, Pantheon dhe Forumi Romak.

26°C

Roma

19°C

e enjte

25°C 13°C

19°C

e premte

25°C 13°C

19°C

e shtunë

26°C 13°C

19°C

e diel

25°C 13°C

19°C

e hënë

26°C 13°C

21°C

e martë

28°C 15°C

21°C

e mërkurë

27°C 15°C

21°C

e enjte

28°C 16°C

21°C

e premte

27°C 15°C

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.