Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Tenerife

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bilbao

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kopenhagen er en by i Danmark. Den er hovedstaden i Danmark og ligger på øen Sjælland. Kopenhagen er en af de ældste byer i Danmark og blev grundlagt i 1167.

16°C

Kopenhagën

13°C

e enjte

17°C 10°C

11°C

e premte

14°C 7°C

13°C

e shtunë

17°C 9°C

12°C

e diel

16°C 8°C

13°C

e hënë

18°C 8°C

14°C

e martë

18°C 9°C

11°C

e mërkurë

14°C 8°C

10°C

e enjte

14°C 6°C

13°C

e premte

17°C 8°C

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter