Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Chania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Burgas është qyteti më i ri në vend. Ai u themelua në vitin 1878. Burgas është qyteti më i madh në vend dhe ka mbi 350.000 banorë.

21°C

Burgas

17°C

e enjte

23°C 10°C

17°C

e premte

23°C 12°C

16°C

e shtunë

22°C 10°C

16°C

e diel

22°C 10°C

15°C

e hënë

19°C 13°C

16°C

e martë

19°C 12°C

16°C

e mërkurë

21°C 12°C

15°C

e enjte

17°C 13°C

14°C

e premte

18°C 10°C

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci