Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Italia është një vend i vogël në Evropë, me gjithsejtën 60 milionë banorë. Ai ka një histori të gjatë dhe të pasur, me një kulturë të veçantë dhe me një bukuri të pazakontë. Italia është vendi i artit dhe i kulturës, me një numër të madh të muzeve dhe galerive. Ai ka edhe një gastronomi të shkëlqyer, me një numër të madh të ushqimeve të ndryshme.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati