Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Danimarkë ka qenë e njohur që nga lashtësia si një vend me një kulturë të pasur dhe me një histori të gjatë. Gjatë shekujve, Danimarka ka qenë e vendosur në mes të gadishullit skandinav dhe atij europian, duke u bërë një vend ku kanë qenë të pranishëm ndikimet e të dyja kontinenteve. Duke qenë e vendosur në mes të dy gadishullave, Danimarka ka qenë e përfshirë në shumë luftra të cilat kanë ndikuar në zhvillimin e saj. Pas Luftës së Parë Botërore, Danimarka u bë anëtare e OKB-së dhe NATO-së, duke u bërë një vend me ndikim të rëndësishëm në politikën ndërkombëtare.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter