Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Qipro είναι μια χώρα στην Ανατολική Μεσόγειο, στα βορειοανατολικά της Κύπρου. Το νησί είναι γνωστό για τα καλά ορεινά του και τις παραδοσιακές πόλεις του. Το 1974, η χώρα αποκτά την ανεξαρτησία της από την Τουρκία, αλλά το 1983 η Τουρκία αποκτά την εθνική της κυριαρχία στο νησί. Το 2004, η χώρα επανακτά την ανεξαρτησία της. Qipro is a country in the Eastern Mediterranean, north of Cyprus. The island is known for its good mountains and traditional villages. In 1974, the country gained its independence from Turkey, but in 1983 Turkey regained control of the island. In 2004, the country regained its independence.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati