Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bullgaria ka qenë një vend i lashtë që ka filluar të zhvillohet në shekullin e VI pas Krishtit. Vendbanimi kryesor ka qenë Sofja. Bullgaria ka qenë nën sundimin osman deri në vitin 1878, kur është bërë një vend autonom. Në vitin 1908 Bullgaria është bërë shtet i pavarur. Në Luftën e Dytë Botërore, Bullgaria është okupuar nga forcat sovjetike dhe është bërë një republikë socialiste. Pas rënies së Bashkimit Sovjetik, Bullgaria ka qenë një vend i pavarur.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter