Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Shtutgart

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paysi France është një vend i vogël i cili gjendet në Evropë. Ai ka një popullsi të vogël dhe ka një histori të gjatë. Vendin e ka krijuar një Mbret i cili quhej Francë. Ai ka qenë një mbret i fuqishëm dhe ka sunduar vendin për shumë vite. Mbreti Francë ka qenë një mbret i mirë dhe ka sunduar me drejtësi. Ai ka qenë edhe një mbret i urtë dhe ka pasur shumë fisnikë në vendin e tij.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright