Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubai

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oporto

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Suedi është një vend i Evropës që ndodhet në jugperëndim të saj. Ai u bë i njohur për shkak të vendit të tij të pasur me mineralet e para dhe për bukurinë e natyrës. Vendi është i ndarë në tre pjesë: veriun, jugun dhe perëndimin. Gjatë historisë, vendi është përfshirë në disa luftëra të madhe, si dhe ka pasur probleme me refugjatët.

"Ju nuk keni parë një pemë derisa ta keni parë hijen e saj nga qielli". - Amelia earhart.