Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Malaga

nga € 14.99 Rezervoni tani

Portugalali është një vend në Evropë, me kryeqytetin Lisbonë. Vendbanimet e tjera kryesore janë Porto dhe Faro. Vendbanimet e tjera janë: Braga, Vila Nova de Gaia, Aveiro, Coimbra, Leiria, Funchal, Ponta Delgada, Horta, Angra do Heroísmo, Praia da Vitória, Santa Cruz das Flores, Calheta das Malvinas, São Miguel das Mães, Lajes das Flores. Portugali është anëtare e Bashkimit Evropian, NATO-s dhe Organizatës së Traktatit të Varshavës.

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright