Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Në Hollandë ka ndodhur shumë gjëra historike. Mbretërit e Hollandës janë sunduar nga familjet mbretërore të Spanjës, Francës dhe Austrisë. Gjatë Luftës së Parë Botërore, Holanda ishte vendi i parë që u bombardua nga forcat aleate. Pas Luftës së Dytë Botërore, Holanda u bë anëtare e Bashkimit Europian.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland