Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Frankfurt

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kefalonia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Anglia është një vend në Evropë, me kryeqytet në Londër. Vendbanimet kryesore janë Londra, Birmingem, Mançesteri, Shefildi dhe Leedsi. Anglia është e ndarë në shtetet e saj: Anglia e Veriut dhe Anglia e Jugut.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter