Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Alghero

nga € 14.99 Rezervoni tani

Larnaka

nga € 14.99 Rezervoni tani

Catania

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dublin

nga € 14.99 Rezervoni tani

Egjipti ka qenë një vend i lashtë, me një histori të gjatë. Ai u bë një vend i famshëm për piramidat dhe fortesat e tij. Egjipti është vendi i parë në botë që ka një qytet të lashtë, që është Kemet.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery