Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Oradea

nga € 14.99 Rezervoni tani

Këln

nga € 14.99 Rezervoni tani

Republika Çeke është një vend europian që ndodhet në gadishullin ballkanik. Ajo u bë e pavarur në vitin 1993, pas shpërbërjes së Jugosllavisë. Republika Çeke ka një popullsi prej 10.5 milion banorësh dhe një sipërfaqe prej 78,866 km2.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh