Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Emirate e Bashkuara Arabe është një shtet në Gadishullin Arabik, me kryeqytet në Abu Dhabi. Shteti u themelua në vitin 1971, si një nga emiratet e fundit të Bashkimit Arab të Perëndimit. Emirati e Bashkuara Arabe është një monarki kushtetuese, me një sistem parlamentar.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati