Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kroacia ka një histori të gjatë dhe të lavdishme. Ajo është e vendosur në mes të Evropës dhe ka qenë një vend kryesor në luftërat ballkanike. Kroacia është një vend i vogël, me pak më shumë se 4 milionë banorë.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland