Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Valencia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Spanjë është një vend në Evropë, me kryeqytetin Madrid. Vendbanimet kryesore të Spanjës janë Barcelona, ​​Valencia, Sevilla dhe Malaga. Spanja është e ndarë në 17 autonomi të cilat kanë statusin e bashkësisë së tyre. Spanja është anëtare e Bashkimit Evropian dhe NATO-s. Spanja është vendi i cili ka ndërtuar dhe ruajtur traditat e saj të lashta, sidomos në fushën e kulturës dhe të artit. Spanja është vendi ku ka lindur edhe Flamurtari i Kuq, simboli i Spanjës.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci