Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Londra

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Frankfurt

nga € 14.99 Rezervoni tani

Emirate e Bashkuara Arabe është një shtet në Gadishullin Arabik, me kryeqytet në Abu Dhabi. Shteti u themelua në vitin 1971, si një nga emiratet e fundit të Bashkimit Arab të Perëndimit. Emirati e Bashkuara Arabe është një monarki kushtetuese, me një sistem parlamentar.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci