Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Saragosa

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Amsterdam

nga € 14.99 Rezervoni tani

Suedi është një vend i Evropës që ndodhet në jugperëndim të saj. Ai u bë i njohur për shkak të vendit të tij të pasur me mineralet e para dhe për bukurinë e natyrës. Vendi është i ndarë në tre pjesë: veriun, jugun dhe perëndimin. Gjatë historisë, vendi është përfshirë në disa luftëra të madhe, si dhe ka pasur probleme me refugjatët.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati