Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Suceava

nga € 14.99 Rezervoni tani

Portugalali është një vend në Evropë, me kryeqytetin Lisbonë. Vendbanimet e tjera kryesore janë Porto dhe Faro. Vendbanimet e tjera janë: Braga, Vila Nova de Gaia, Aveiro, Coimbra, Leiria, Funchal, Ponta Delgada, Horta, Angra do Heroísmo, Praia da Vitória, Santa Cruz das Flores, Calheta das Malvinas, São Miguel das Mães, Lajes das Flores. Portugali është anëtare e Bashkimit Evropian, NATO-s dhe Organizatës së Traktatit të Varshavës.

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter