Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Alicante

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lefkadës

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Italia është një vend i vogël në Evropë, me gjithsejtën 60 milionë banorë. Ai ka një histori të gjatë dhe të pasur, me një kulturë të veçantë dhe me një bukuri të pazakontë. Italia është vendi i artit dhe i kulturës, me një numër të madh të muzeve dhe galerive. Ai ka edhe një gastronomi të shkëlqyer, me një numër të madh të ushqimeve të ndryshme.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland