Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Mikonos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Kreta

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rumaniya është një vend në Evropë, me kryeqytetin Bukuresht. Vendbanimi kryesor i Rumaniyës është në jug të vendit, në pjesën veriore të lumit Danub. Vendbanimi kryesor i albanëve është në veri të vendit, në pjesën lindore të lumit Shkumbin. Rumaniya është e ndarë në 41 qarkun e sipërme dhe 8 qarkun e poshtëm. Kryeqyteti Bukuresht ka 2.5 milion banorë. Rumaniya është e ndarë në tre pjesë: -Pjesa veriore: kryeqyteti Bukuresht, qarku i Ilfovit, qarku i Prahovës, qarku i Târgovishtës -Pjesa jugore: qarku i Doljës, qarku i Giurgievës, qarku i Constanțës, qarku i Brăilës -Pjesa lindore: qarku i Vlorës, qarku i Elbasanit, qarku i Korçës, qarku i Gjirokastrës

"Dëshira për të fluturuar është një ide që na është dhënë nga paraardhësit tanë të cilët, në udhëtimet e tyre të rraskapitur nëpër toka të pista në kohët prehistorike, dukej me zell për zogjtë që fluturojnë lirshëm përmes hapësirës, ​​me shpejtësi të plotë, mbi të gjitha pengesat, në autostradën e pafundme e ajrit. " - Wilbur Wright