Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Këln

nga € 14.99 Rezervoni tani

Finlandin historia ulottuu keskiajalle saakka. Keskiajalla Suomi oli osa Ruotsia. Ruotsi oli osa Saksaa. Saksa oli osa Italiaa. Italia oli osa Roomaa. Rooma oli osa Kreikkaa. Kreikka oli osa Egyptiä. Egypti oli osa Babylonian imperiumia. Babylonian imperiumi oli osa Sumeriaa. Sumeria oli osa Atlantis-valtakuntaa. Atlantis-valtakunta oli osa Lemuriaa. Lemuria oli osa Muinaista Intiaa. Muinaista Intiaa oli osa Maa-planeettaa.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati