Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Fira

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Egjipti ka qenë një vend i lashtë, me një histori të gjatë. Ai u bë një vend i famshëm për piramidat dhe fortesat e tij. Egjipti është vendi i parë në botë që ka një qytet të lashtë, që është Kemet.

"Sa herë që unë ëndërroj për të fluturuar, është ndjenja më e mirë në botë". - Kate M.