Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Oporto

nga € 14.99 Rezervoni tani

Ibiza

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sibiu

nga € 14.99 Rezervoni tani

Belgjikë is een klein land in Europa. Het ligt in het westen van Europa, tussen Frankrijk en Nederland. Belgjikë is een vrij nieuw land. Het werd in 1830 onafhankelijk van Nederland. Belgjikë is een koninkrijk. De koning is de hoogste autoriteit in het land. Belgjikë is een democratie. Dat betekent dat de burgers kunnen beslissen over wat er in het land gebeurt.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci