Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paris

nga € 14.99 Rezervoni tani

Olbia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Anglia është një vend në Evropë, me kryeqytet në Londër. Vendbanimet kryesore janë Londra, Birmingem, Mançesteri, Shefildi dhe Leedsi. Anglia është e ndarë në shtetet e saj: Anglia e Veriut dhe Anglia e Jugut.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland