Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Tel Aviv

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Danimarkë ka qenë e njohur që nga lashtësia si një vend me një kulturë të pasur dhe me një histori të gjatë. Gjatë shekujve, Danimarka ka qenë e vendosur në mes të gadishullit skandinav dhe atij europian, duke u bërë një vend ku kanë qenë të pranishëm ndikimet e të dyja kontinenteve. Duke qenë e vendosur në mes të dy gadishullave, Danimarka ka qenë e përfshirë në shumë luftra të cilat kanë ndikuar në zhvillimin e saj. Pas Luftës së Parë Botërore, Danimarka u bë anëtare e OKB-së dhe NATO-së, duke u bërë një vend me ndikim të rëndësishëm në politikën ndërkombëtare.

"Kur sapo të kesh shijuar fluturimin, do të ecësh përgjithmonë në tokë me sytë e kthyer drejt qiellit, sepse atje ke qenë dhe atje do të dëshiroje gjithmonë të kthehesh." - Leonardo da Vinci