Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Barcelona

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bullgaria ka qenë një vend i lashtë që ka filluar të zhvillohet në shekullin e VI pas Krishtit. Vendbanimi kryesor ka qenë Sofja. Bullgaria ka qenë nën sundimin osman deri në vitin 1878, kur është bërë një vend autonom. Në vitin 1908 Bullgaria është bërë shtet i pavarur. Në Luftën e Dytë Botërore, Bullgaria është okupuar nga forcat sovjetike dhe është bërë një republikë socialiste. Pas rënies së Bashkimit Sovjetik, Bullgaria ka qenë një vend i pavarur.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland