Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Rodos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Spanjë është një vend në Evropë, me kryeqytetin Madrid. Vendbanimet kryesore të Spanjës janë Barcelona, ​​Valencia, Sevilla dhe Malaga. Spanja është e ndarë në 17 autonomi të cilat kanë statusin e bashkësisë së tyre. Spanja është anëtare e Bashkimit Evropian dhe NATO-s. Spanja është vendi i cili ka ndërtuar dhe ruajtur traditat e saj të lashta, sidomos në fushën e kulturës dhe të artit. Spanja është vendi ku ka lindur edhe Flamurtari i Kuq, simboli i Spanjës.

"Brenda të gjithëve ne ka një sasi të ndryshme garzë hapësinore dhe pluhur yjor, mbetje nga krijimi ynë. Shumica janë shumë të zënë për ta vënë re atë dhe është më i fortë te disa se të tjerët. Është më i fortë te ata prej nesh që fluturojnë dhe është përgjegjës për një dëshirë të pavetëdijshme, delikate për të rrëshqitur në disa krahë dhe për t'u përpjekur për kufijtë e pakapshëm të origjinës sonë." – K.O. Eckland