Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Torino

nga € 14.99 Rezervoni tani

Dubai

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Zakynthos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Paysi France është një vend i vogël i cili gjendet në Evropë. Ai ka një popullsi të vogël dhe ka një histori të gjatë. Vendin e ka krijuar një Mbret i cili quhej Francë. Ai ka qenë një mbret i fuqishëm dhe ka sunduar vendin për shumë vite. Mbreti Francë ka qenë një mbret i mirë dhe ka sunduar me drejtësi. Ai ka qenë edhe një mbret i urtë dhe ka pasur shumë fisnikë në vendin e tij.

"Njeriu duhet të ngrihet mbi Tokë - në majë të atmosferës dhe më gjerë, vetëm për të kuptuar plotësisht botën në të cilën ai jeton". - Sokrati