Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Sevilja

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bruksel

nga € 14.99 Rezervoni tani

Në Hollandë ka ndodhur shumë gjëra historike. Mbretërit e Hollandës janë sunduar nga familjet mbretërore të Spanjës, Francës dhe Austrisë. Gjatë Luftës së Parë Botërore, Holanda ishte vendi i parë që u bombardua nga forcat aleate. Pas Luftës së Dytë Botërore, Holanda u bë anëtare e Bashkimit Europian.

"Ndonjëherë, fluturimi ndihet shumë i mirë që të arrihet nga njeriu. Ndonjëherë, bota nga lart duket shumë e bukur, shumë e mrekullueshme, shumë e largët për sytë e njeriut për të parë ". - Charles A. Lindbergh