Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Cluj

nga € 14.99 Rezervoni tani

Iasi

nga € 14.99 Rezervoni tani

Roma

nga € 14.99 Rezervoni tani

Republika Çeke është një vend europian që ndodhet në gadishullin ballkanik. Ajo u bë e pavarur në vitin 1993, pas shpërbërjes së Jugosllavisë. Republika Çeke ka një popullsi prej 10.5 milion banorësh dhe një sipërfaqe prej 78,866 km2.

“Fluturoj sepse e çliron mendjen nga tirania e këtyre të vegjëlve”. - Antoine de Saint-Exupery