Rezervoni tani!

Rezervoni tani!

Marrëveshje të nxehta nga

Rodos

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bukuresht

nga € 14.99 Rezervoni tani

Lamezia

nga € 14.99 Rezervoni tani

Bacau

nga € 14.99 Rezervoni tani

"Të mësuarit për të fluturuar një aeroplan më mësoi një mënyrë të të menduarit, një qasje për zgjidhjen e problemeve që ishte e aplikueshme dhe efektive. Pilotët janë shumë metodikë dhe të përpiktë, dhe artistët nuk priren të jenë. " - Chris Carter