Boek nu!

Boek nu!

Hot deals van

Larnaca

van € 14.99 Boek nu

Cluj

van € 14.99 Boek nu

Fira

van € 14.99 Boek nu

Iasi

van € 14.99 Boek nu

Malaga - Bucarest (AGP - OTP)

Rondvaart
2023-06-02
2023-06-09
Spanje - Roemenië

Van EUR 14.99

Malaga - Bucarest (AGP - OTP)

Een manier
2023-06-02
Spanje - Roemenië

Van EUR 14.99

Malaga is een stad in het zuidwesten van Spanje. De stad ligt aan de Middellandse Zee en heeft ongeveer 570.000 inwoners. Malaga is de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso.

De la începutul secolului al XIII-lea, Bucureștiul a fost un oraș important, fiind un centru comercial și cultural. În timpul domniei lui Vlad Țepeș, Bucureștiul a devenit reședința principelui Țara Românească. După cucerirea Țării Românești de către Imperiul Otoman, Bucureștiul a devenit capitala provinciei. În timpul domniei lui Ștefan cel Mare, Bucureștiul a devenit capitala Țării Românești. După înfrângerea otomană de la Șelimbăr, Bucureștiul a devenit capitala Principatului României. La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, Bucureștiul a devenit un oraș modern, cu un număr mare de clădiri în stil eclectic. În anul 1944, Bucureștiul a fost distrus în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea război mondial. În anul 1989, Bucureștiul a devenit capitala României.

"De wens om te vliegen is een idee door onze voorouders die, in hun slopende reizen over het spoorloze land in de prehistorische tijden, jaloers op de vogels uitzagen die vrij door de ruimte stijgen, op volle snelheid, bovenal obstakels, op de oneindige snelweg van de lucht. " - Wilbur Wright