Boek nu!

Boek nu!

Hot deals van

Oporto

van € 14.99 Boek nu

Cluj

van € 14.99 Boek nu

Turin

van € 14.99 Boek nu

Bucarest

van € 14.99 Boek nu

Ibiza - Bucarest (IBZ - OTP)

Rondvaart
2022-07-06
2022-07-13
Spanje - Roemenië

Van EUR 14.99

Ibiza - Bucarest (IBZ - OTP)

Een manier
2022-07-06
Spanje - Roemenië

Van EUR 14.99

Ibiza is een eiland in de Middellandse Zee, vlakbij de Spaanse kust. Het eiland is ongeveer 50 kilometer lang en 20 kilometer breed. Ibiza is een populaire vakantiebestemming, vooral onder jongeren.

De la începutul secolului al XIII-lea, Bucureștiul a fost un oraș important, fiind un centru comercial și cultural. În timpul domniei lui Vlad Țepeș, Bucureștiul a devenit reședința principelui Țara Românească. După cucerirea Țării Românești de către Imperiul Otoman, Bucureștiul a devenit capitala provinciei. În timpul domniei lui Ștefan cel Mare, Bucureștiul a devenit capitala Țării Românești. După înfrângerea otomană de la Șelimbăr, Bucureștiul a devenit capitala Principatului României. La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, Bucureștiul a devenit un oraș modern, cu un număr mare de clădiri în stil eclectic. În anul 1944, Bucureștiul a fost distrus în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea război mondial. În anul 1989, Bucureștiul a devenit capitala României.

"De mens moet boven de aarde stijgen - naar de top van de atmosfeer en daarna - want alleen zal hij de wereld volledig begrijpen waarin hij woont." - Socrates