Boek nu!

Boek nu!

Hot deals van

Palma de Majorque

van € 14.99 Boek nu

Bucarest

van € 14.99 Boek nu

Hambourg

van € 14.99 Boek nu

Paris

van € 14.99 Boek nu

Florence - Bucarest (FLR - OTP)

Rondvaart
2023-02-03
2023-02-10
Italië - Roemenië

Van EUR 14.99

Florence - Bucarest (FLR - OTP)

Een manier
2023-02-03
Italië - Roemenië

Van EUR 14.99

Florence is een stad in Italië. De stad is gebouwd op de heuvels rond de rivier de Arno. Florence is een belangrijke culturele en economische stad in Italië.

De la începutul secolului al XIII-lea, Bucureștiul a fost un oraș important, fiind un centru comercial și cultural. În timpul domniei lui Vlad Țepeș, Bucureștiul a devenit reședința principelui Țara Românească. După cucerirea Țării Românești de către Imperiul Otoman, Bucureștiul a devenit capitala provinciei. În timpul domniei lui Ștefan cel Mare, Bucureștiul a devenit capitala Țării Românești. După înfrângerea otomană de la Șelimbăr, Bucureștiul a devenit capitala Principatului României. La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, Bucureștiul a devenit un oraș modern, cu un număr mare de clădiri în stil eclectic. În anul 1944, Bucureștiul a fost distrus în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea război mondial. În anul 1989, Bucureștiul a devenit capitala României.

"Soms voelt vliegen te goddelijk om door de mens te worden bereikt. Soms lijkt de wereld van bovenaf te mooi, te wonderbaarlijk, te ver weg voor menselijke ogen om te zien." – Charles A. Lindbergh"