Boek nu!

Boek nu!

Hot deals van

Lamezia

van € 14.99 Boek nu

Turin

van € 14.99 Boek nu

Bucarest

van € 14.99 Boek nu

Catane

van € 14.99 Boek nu

Bucarest - Düsseldorf (OTP - DUS)

Rondvaart
2022-08-21
2022-08-28
Roemenië - Duitsland

Van EUR 14.99

Bucarest - Düsseldorf (OTP - DUS)

Een manier
2022-08-21
Roemenië - Duitsland

Van EUR 14.99

De la începutul secolului al XIII-lea, Bucureștiul a fost un oraș important, fiind un centru comercial și cultural. În timpul domniei lui Vlad Țepeș, Bucureștiul a devenit reședința principelui Țara Românească. După cucerirea Țării Românești de către Imperiul Otoman, Bucureștiul a devenit capitala provinciei. În timpul domniei lui Ștefan cel Mare, Bucureștiul a devenit capitala Țării Românești. După înfrângerea otomană de la Șelimbăr, Bucureștiul a devenit capitala Principatului României. La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, Bucureștiul a devenit un oraș modern, cu un număr mare de clădiri în stil eclectic. În anul 1944, Bucureștiul a fost distrus în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea război mondial. În anul 1989, Bucureștiul a devenit capitala României.

Düsseldorf ist eine große Stadt in Nordrhein-Westfalen. Sie hat viele Sehenswürdigkeiten, wie den Königsallee, die Rheinuferpromenade und die Altstadt. Die Stadt ist auch bekannt für ihre Kunst und Kultur.

"De mens moet boven de aarde stijgen - naar de top van de atmosfeer en daarna - want alleen zal hij de wereld volledig begrijpen waarin hij woont." - Socrates