Boek nu!

Boek nu!

Hot deals van

Athènes

van € 14.99 Boek nu

Kreta

van € 14.99 Boek nu

Barcelona

van € 14.99 Boek nu

Amsterdam

van € 14.99 Boek nu

Munich - Bucarest (MUC - OTP)

Rondvaart
2023-06-03
2023-06-10
Duitsland - Roemenië

Van EUR 14.99

Munich - Bucarest (MUC - OTP)

Een manier
2023-06-03
Duitsland - Roemenië

Van EUR 14.99

München is een stad in Duitsland. De stad is ontstaan op een heuvel aan de rivier de Isar. De naam van de stad komt van de bisschop van München, die hier in de 8e eeuw woonde. München is nu een belangrijke stad in Duitsland, met veel industrie en bedrijven. Er wonen ongeveer 1,5 miljoen mensen in de stad.

De la începutul secolului al XIII-lea, Bucureștiul a fost un oraș important, fiind un centru comercial și cultural. În timpul domniei lui Vlad Țepeș, Bucureștiul a devenit reședința principelui Țara Românească. După cucerirea Țării Românești de către Imperiul Otoman, Bucureștiul a devenit capitala provinciei. În timpul domniei lui Ștefan cel Mare, Bucureștiul a devenit capitala Țării Românești. După înfrângerea otomană de la Șelimbăr, Bucureștiul a devenit capitala Principatului României. La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, Bucureștiul a devenit un oraș modern, cu un număr mare de clădiri în stil eclectic. În anul 1944, Bucureștiul a fost distrus în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea război mondial. În anul 1989, Bucureștiul a devenit capitala României.

"Als je eenmaal de vlucht hebt geproefd, zul je voor altijd over de aarde lopen met je ogen naar de hemel gericht, want daar was je, en daar zul je altijd verlangen om terug te keren." – Leonardo Da Vinci