Boek nu!

Boek nu!

Hot deals van

Iasi

van € 14.99 Boek nu

Korfu

van € 14.99 Boek nu

Alicante

van € 14.99 Boek nu

Bucarest

van € 14.99 Boek nu

Bucarest - Iasi (OTP - IAS)

Rondvaart
2022-07-04
2022-07-11
Roemenië - Roemenië

Van EUR 14.99

Bucarest - Iasi (OTP - IAS)

Een manier
2022-07-04
Roemenië - Roemenië

Van EUR 14.99

De la începutul secolului al XIII-lea, Bucureștiul a fost un oraș important, fiind un centru comercial și cultural. În timpul domniei lui Vlad Țepeș, Bucureștiul a devenit reședința principelui Țara Românească. După cucerirea Țării Românești de către Imperiul Otoman, Bucureștiul a devenit capitala provinciei. În timpul domniei lui Ștefan cel Mare, Bucureștiul a devenit capitala Țării Românești. După înfrângerea otomană de la Șelimbăr, Bucureștiul a devenit capitala Principatului României. La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, Bucureștiul a devenit un oraș modern, cu un număr mare de clădiri în stil eclectic. În anul 1944, Bucureștiul a fost distrus în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea război mondial. În anul 1989, Bucureștiul a devenit capitala României.

De aproximativ două secole, orașul Iasi a fost un important centru cultural și economic al țării. Este situat în nord-estul României, la granița cu Republica Moldova și are o populație de aproximativ 320.000 de locuitori. Iasi este un oraș vechi, cu o istorie bogată, fiind fondat în secolul al XIII-lea. În prezent, este un oraș modern, cu o infrastructură bună și o economie din ce în ce mai dezvoltată. Iasi is a city located in northeastern Romania, on the border with Moldova. It has a population of approximately 320,000 people and is a very old city, with a rich history. It was founded in the 13th century and is currently a modern city with a good infrastructure and a growing economy.

"In ieder van ons is een variërende hoeveelheid ruimtepleint en sterstof, het residu van onze creatie. De meeste hebben het te druk om het op te merken, en het is sterker in sommige dan anderen. Het is het sterkst in diegenen onder ons die vliegen en verantwoordelijk zijn voor een bewusteloos, subtiel verlangen om in sommige vleugels te glippen en de ongrijpbare grenzen van onze oorsprong te proberen. " - K.O. Eckland