Boek nu!

Boek nu!

Hot deals van

Bucarest

van € 14.99 Boek nu

Iasi

van € 14.99 Boek nu

Kefalonia

van € 14.99 Boek nu

Oradea

van € 14.99 Boek nu

Catane - Bucarest (CTA - OTP)

Rondvaart
2022-07-10
2022-07-17
Italië - Roemenië

Van EUR 14.99

Catane - Bucarest (CTA - OTP)

Een manier
2022-07-10
Italië - Roemenië

Van EUR 14.99

De stad Catania is ontstaan in de negende eeuw. Het was een klein vissersdorpje aan de voet van de Etna. De stad is uitgegroeid tot een belangrijke handelsstad.

De la începutul secolului al XIII-lea, Bucureștiul a fost un oraș important, fiind un centru comercial și cultural. În timpul domniei lui Vlad Țepeș, Bucureștiul a devenit reședința principelui Țara Românească. După cucerirea Țării Românești de către Imperiul Otoman, Bucureștiul a devenit capitala provinciei. În timpul domniei lui Ștefan cel Mare, Bucureștiul a devenit capitala Țării Românești. După înfrângerea otomană de la Șelimbăr, Bucureștiul a devenit capitala Principatului României. La sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, Bucureștiul a devenit un oraș modern, cu un număr mare de clădiri în stil eclectic. În anul 1944, Bucureștiul a fost distrus în urma bombardamentelor din timpul celui de-al doilea război mondial. În anul 1989, Bucureștiul a devenit capitala României.

"De mens moet boven de aarde stijgen - naar de top van de atmosfeer en daarna - want alleen zal hij de wereld volledig begrijpen waarin hij woont." - Socrates